Refis diák országos sikerei

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy iskolánk egyik tanulója, a 4.b osztályos Lakatos Sára, az Ameko LSE igazolt versenyzője 2016. áprilisában a budapesti Nemzeti Lovardában megrendezett PK Fedettpályás Országos Bajnokság döntőjében a díjlovaglás Kezdő kategóriában Országos 5. helyezést ért el.

 

Sára évek óta lovagol, hihetetlen szorgalommal és lelkesedéssel jár az edzésekre. Számos versenyen vett már részt, melynek eredményeként szépen gyűlnek szobájában a trófeák.

Azonban Sára nem csak a sportban ér el kimagasló eredményeket. Az idei tanév elején Debrecenben a Református Iskolák XIX. Országos Tanulmányi Versenyén 1. helyezést ért el két diáktársával az Anyanyelvi csapatversenyen. A házi szépíró versenyen is a legjobb lett a 4. évfolyamon. A közelmúltban pedig a Miskolc-Diósgyőri Református Iskolában megrendezett Református Általános Iskolák XII. Országos Magyar Versenyének 2. helyezettje lett.

Sárának mind a sporthoz, mind a tanuláshoz való hozzáállása, szorgalma és alázata példaértékű. Eredményei nem tették elbizakodottá, még mindig az a szerény lány, akinek megismerhettük.

További sikereket és kitartást kívánunk neki, s persze az őt mindenben támogató szüleinek is!

                                                                                                         

                                                                      Révész Krisztina

                                                                     osztf.