Sárospataki informatika sikerek

2019. február 12-én került megrendezésre a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája által szervezett III. Sós Dávid Megyei Informatika Verseny, ahol az idei tanévben is sikeresen szerepeltünk. A versenyt komoly felkészülés előzte meg, és az érdeklődés is nagy volt a 7. és 8. évfolyamos diákok körében. A két évfolyamról összesen 13 diák döntött úgy, hogy öregbíti iskolánk hírnevét. A 7. évfolyamos versenyzőknek egy nagyon komoly többoldalas dokumentummal és egy prezentáció feladattal kellett megküzdeniük, a 8. osztályos diákoknak pedig az Excel rejtelmeiben kellett elmerülniük egy kiadós dokumentumkészítéssel ötvözve.

A versenyen igencsak szép és kimagasló eredményekkel végeztek iskolánk 8. évfolyamos tanulói! Kategóriájuk dobogós helyezéseit ugyanis intézményünk diákjai szerezték meg!

A verseny végeredménye a következő lett:

I. helyezés: Nagy Bence (8/A)

II. helyezés: Szürös Boglárka (8/A)

III. helyezés: Bereczki Bence (8/A)

Felkészítő pedagógus: Hajnal Béla

  

A megyei informatika versenyen elért sikerek is méltóképpen bizonyítják az iskolánkban folyó informatika oktatás magas szakmai színvonalát és a diákjaink tehetségét az informatika tárgya iránt.

Gratulálunk az elért eredményekhez!

Valla Gábor