Ha észrevétele, javaslata van az oldallal kapcsolatosan, az alábbi módokon jelezheti:

2Személyesen: Flórián tér 5.
3Telefonon: +36 45 406 021

MINDEN SEGÍTŐ ÉSZREVÉTELT ÉS ÖTLETET ÖRÖMMEL FOGADUNK!

AZ ISKOLA NYITVATARTÁSA

Hétfőtől - Péntekig:  08.00 - 16:00

Szombat és Vasárnap:  Zárva

 

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

„Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.” (Péld. 3:13-14)

„Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.” (Péld. 3:13-14)

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

"Az Úrnak félelme a bölcsességnek tudománya, és a tisztességnek előtte jár az alázatosság." (Péld 15,32)

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

Idén is sikeres volt a refis Jótékonysági bál

Tizenkilencedik alkalommal került megrendezésre iskolánk, a Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium immár hagyományos, Jótékonysági-SzMK bálja 2018. januárjában. Az iskola felújítási munkái miatt a Parish Bull Szálloda elegáns Koronaterme adott otthont a rendezvénynek, melyen több mint 250-en érezték magukat remek hangulatban az est folyamán.

Ivánné Nagy Erzsébet Bernadett igazgatóasszony köszöntötte a résztvevőket és nyitotta meg a bált. Köszöntőjében hangsúlyozta: nagyon fontosnak tartjuk, hogy szülők és diákok, tanítók és tanárok egy ilyen esemény kapcsán is együttműködjenek, hiszen az ő közös munkájuk elengedhetetlen feltétele egy iskola sikeres nevelő-oktató munkájának. Iskolánk fenntartójának képviseletében Nt. Százvai László vezető lelkipásztorunk is üdvözölte a vendégeket. Az est részletes programját Nagy Istvánné igazgatóhelyettes asszony ismertette. Köszönetét fejezte ki a szponzoroknak, a rendezvényt patronáló szülőknek, a fellépő diákoknak, pedagógusoknak, valamint a felkészítő- és a szervezésben résztvevő kollégáknak, hogy lelkes munkájukkal segítették e fontos esemény megrendezését. Megköszönte a szálloda vezetőjének és személyzetének a készséges együttműködést, a színvonalas kiszolgálást, valamint Szilvási László zenésznek a „hűségét, hogy az elmúlt 19 évben ő szolgáltatta a talpalávalót, kiváló hangulatot teremtve a résztvevők körében.

A köszöntők után nyitótáncot láthattunk a 12. A osztály táncos lábú diákjainak előadásában. Gyönyörű keringőjükkel elkápráztatták a bálozókat. A koreográfiát Virguláné Herczku Orsolya, művészeti iskolánk igazgatóasszonya tanította be. Ezt követően pedagógusaink lelkes kis csapata szórakoztatta a közönséget egy fergeteges néptánc produkcióval, melyet Gyüre Tamás táncpedagógusnak köszönhettünk, aki maga is fürgén ropta a csárdást, majd Rabb Dominika és Pataki Márk végzős diákjaink modern tánc összeállítása következett, mely igazán fantasztikusra sikeredett. A pontot az i-re kollégáink humoros záróműsora tette fel, Borbélyné Péter Zsófia, Szeles Lajos és Pappné Molnár Erika előadásában.

Az ínycsiklandó falatok elfogyasztása után a hajnalig tartó  mulatságot éjfél körül a tombolasorsolás szakította meg és keltett izgalmas pillanatokat, melynek során két nagy értékű fődíj és sok nyereménytárgy talált gazdára. A Kántor Tamás-Onódi Éva szülői házaspár egy 2 személy részére szóló  full extra galyatetői wellness hétvégét ajándékozott, Dr. Széles Andrásné szülő pedig 50.000 Ft értékű Intersport ajándékutalványt ajánlott fel kisorsolásra.

Ezúton is hálásan köszönjük nagylelkű támogatásukat, mellyel rendezvényünk színvonalát is emelték.

A bál bevételét teljes egészében tanulóink javára, a nevelés-oktatás tárgyi feltételeinek javítására, színvonalának emelésére fordítjuk. 

Az alábbi igével köszönjük meg minden támogatónk önzetlen segítségét!

„Van, aki bőven osztogat, mégis gyarapszik…Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül.”
                                                                          Példabeszédek 11, 24-25

Támogatóink:
Aegon Magyarország Biztosító, Bacsó István egyéni vállalkozó, Dr. Barnai Sándor, Belinszky József-Várda Autósiskola Kft., Bizsu-Ré ékszerüzlet, Bíró Marica mesterfodrász, Demeter Beáta-egyéni vállalkozó, Dienesné Oláh Eszter, Diego Szőnyegáruház, Galambos Delikátesz, Éva Divat, Gólya ABC, HÁDA Kft., Herbária TESCO, Horváthné Sipos Ágnes, ÍRISZ Patika, Jakab Dóra kozmetikus, Jármi Tivadar, Jónás Béla-Renomé- Arzenál Kft., Junior ABC- Junior SHOP, Kántor Tamás-Onódi Éva, Kézműves Cukrászda-Nagy Nikoletta, Komárominé Mihály Ildikó műköröm építő, Kreatív zug-Zámbó Mariann, Leleszi Tibor polgármester, Lili Divat, Margaréta Gyógyszertár, Orémusz Kálmán, Petykó Zoltán - Best Divat, Pocsai Attila Gumicentrum, Sajtosné Pekó Nóra, Szántó István, Dr. Széles Andrásné szakgyógyszerész- Várda Patika,  Uzonyi Gábor, VÁRDA- Linzer BT. Zolcsák Melinda - Densing Körömstúdió, Zsuzsi-Ruci Terjék Tamás, Név nélküli támogatóink pénzadománya,Szülői támogatások, Pedagógusaink támogatásai.

 

                                                                                               Szürösné Vágó Enikő

                                                                                                          tanító

Képek

Pályázatok

FEL