Ha észrevétele, javaslata van az oldallal kapcsolatosan, az alábbi módokon jelezheti:

2Személyesen: Flórián tér 5.
3Telefonon: +36 45 406 021

MINDEN SEGÍTŐ ÉSZREVÉTELT ÉS ÖTLETET ÖRÖMMEL FOGADUNK!

AZ ISKOLA NYITVATARTÁSA

Hétfőtől - Péntekig:  08.00 - 16:00

Szombat és Vasárnap:  Zárva

 

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

„Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.” (Péld. 3:13-14)

„Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.” (Péld. 3:13-14)

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

"Az Úrnak félelme a bölcsességnek tudománya, és a tisztességnek előtte jár az alázatosság." (Péld 15,32)

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

ISTEN HOZOTT HONLAPUNKON!

SZERETETTEL VÁRUNK INTÉZMÉNYÜNKBEN!

Épületenergetikai fejlesztések a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola Gimnázium és Kollégium épületében

Az “Épületenergetikai fejlesztések a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületében” című pályázatunkat 2014. január 15-én nyújtottuk be az NKEK Nemzeti környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft-hez és 2014. március 17-én megszületett a támogatói döntés. Ennek köszönhetően 2014. június 1-vel elindulhat projektünk, mely a “KEOP-4.10.0/E/12-2014-0074” azonosítójelet kapta és előreláthatóan 2014. december 31-én ér majd véget. A projekt felügyeletét az NKEK helyett azonban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányító hatósága látja el. A Támogatói Szerződésben rögzített támogatás összege 53.574.352,- Ft, a rögzített összköltség viszonylatában ez 100%-os támogatási intenzitást jelent. A projektről további általános információkat tudhat meg a Miniszterelnökség weboldalának Térképtér alkalmazásában.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt életre hívásának célja a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium két épületének energetikai korszerűsítése, ezen keresztül áttérés a megújuló energia alapú energiatermelésre, így a környezeti terhelés és a szén-dioxid kibocsátás mérséklése.

A jelenleg hatályos szabványoknak megfelelő energetikai állapot kialakítása révén az intézmény által felhasznált energia mennyiség csökkentése nem csupán a környezetet próbálja tehermentesíteni, de a felhasználók komfortérzetének növelését is eredményezi. A beruházás mindezek mellett jelentős költségmegtakarítást eredményez, ami kiemelten fontos minden szűk költségkeret közt mozgó intézmény számára.

A projekt honlapja: http://keop4100-kisvarda.eu-projekt.hu

.

 

Sajtóközlemény

“Épületenergetikai fejlesztések a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületében”

 

A tervezett beruházás a Környezet és Energetikai Operatív Program "Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva" c. konstrukciójának keretében 2014.06.01 és 2014.12.31 között az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg a 4600 Kisvárda, Flórián tér 5. szám alatti Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületében. Az "Épületenergetikai fejlesztések a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületében" 

KEOP-4.10.0/E/12-2014-0074” azonosító számú projekt támogatása 53.574.352,- Ft. A támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 100%-a. 

A fejlesztés keretében - az épület energetikai korszerűségének javítása céljából - a következők valósulnak meg:

- Zárófödém és homlokzat hőszigetelése

- homlokzati nyílászárók cseréje

- napelemes rendszer kiépítése

A projekt szemléletformáló ereje következtében  - a projekt elsődleges célcsoportját képező - tanulók és intézményi alkalmazottak nyitottabbá válhatnak a megújuló energia felhasználásának irányába, hiszen közvetlen környezetükben tapasztalhatják meg annak működését, előnyeit. Ezen felül az épület energetikai megújulása kedvezeőbb körülményket biztosít az épületben tartózkodóknak, megteremtve ezzel az eredményes oktatási és nevelési alapját

 

Pályázatok

FEL